Des que faig aquesta vida més aviat contemplativa li he anat trobant la gràcia a cuinar, i com que calcular la quantitat per a una sola persona és difícil (per què totes les receptes són per a 4 persones, si en gairebé cap casa no hi ha tanta gent?), m'he acostumat a fer dues o tres racions i les congelo.
Però aquests dies em dec haver descomptat, perquè avui m'he fet un arròs amb sardines (basat en una recepta per a 6 persones!!) i quan he anat a buscar tàpers per guardar-ne el que ha sobrat només me'n quedava un (i a la cassola n'hi havia ben bé per 3). Ho he resolt amb altres recipients i quan he obert el congelador estava ple de fideus a la cassola, estofat, seitan per cuinar i no sé quines altres coses. Vaja, que tinc menjar com per no haver de cuinar en una setmana o més...
L'única explicació que se m'acut per una acumulació tal és que sigui sonàmbula i de nit em dediqui a cuinar (i a rentar tot el que embruto, perquè al matí no en queda rastre).
1 comentari:
Fes un dinar per als teus lectors!
Albert
Publica un comentari a l'entrada